Beste algemeen: kookgerei

Er zijn veel eco-vriendelijke kookgerei keuzes die er zijn, maar geen enkele is zo aantrekkelijk als deze set van het direct-aan-koper merk Caraway Home. Het stijlvolle assortiment en de strakke lijnen zijn bij uitstek geschikt voor een moderne, gematigde keuken. Het merk biedt een totale pannenset ontwikkeld van keramisch bedekt aluminium met gehard stalen handgrepen. De koekenpan is fornuisveilig4 tot 550 graden Fahrenheit en zal bij elke kookplaat wegschieten, inclusief indienstneming. Wanneer je klaar bent met koken, kun je ervoor kiezen om de container in de vaatwasser te doen, of je kunt voorzichtig met de hand wassen (aanbevolen).

In ons testlab merkten we hoe dan ook de opwarming en afwezigheid van probleemgebieden, waardoor het perfecte oppervlak werd gegeven aan een aangename schroeiplek op kip en heerlijk gekookte geroosterde eieren. Onze huisanalysator vocht om alles te vinden wat ze zonder deze set hadden kunnen doen, het belangrijkste dat ze opmerkten was dat de handgrepen vaker wel dan niet heet worden als ze een tijdje in de oven staan. Los dit probleem op door een dikke theedoek of pannenlap achter de hand te hebben wanneer u klaar bent om uw koekenpan te verplaatsen.

De totale set is een ongelooflijke opstelling, rekening houdend met het aantal stukken dat is opgenomen: een 10,5-inch koekenpan, een 3-kwart pot, 4,5-kwart pan en een 6,5-kwart Nederlands fornuis, naast een handige coördinator voor het aanleggen van deksels. Hoe het ook zij, ervan uitgaande dat je alleen geselecteerde stukken nodig hebt, is Caraway de laatste tijd begonnen hun kookgerei ook afzonderlijk aan te bieden Рideaal voor het evalueren van een of twee containers voordat je je op de hele set concentreert.

Kies een Koekenpan zonder anti-aanbaklaag