Reiki

Reiki is een Japans woord. Letterlijk vertalen is lastig. Eén van de vele pogingen luidt: universele levensenergie. Een andere: onvoorwaardelijk liefde.

Tijdens een Reiki behandeling is er sprake van energie overdracht.
Die energie is niet van de Reiki gever zelf, zoals van een magnetiseur.
Wat er met de Reiki energie gebeurt, bepaalt uw lichaam.
Het gaat hier om een onbewust proces. De therapeut heeft hierop geen enkele invloed. Wanneer u een klein wondje heeft, geneest dat meestal van zelf. Bijna niemand verbaast zich hierover.
Toch regelt Uw lichaam het herstel feilloos, in stilte en onbewust. Zo bepaalt uw lichaam ook onbewust waarvoor het Reiki gebruikt.

Veel mensen ervaren tijdens een Reiki behandeling een diepe ontspanning, een weldadige warmte, innerlijke rust of aangename prikkelingen.
Men ligt comfortabel, bedekt door een deken en kan dunne kleding aanhouden.

Reiki kan genezen en ondersteunen. Deze methode is bij uitstek geschikt als uw energie niveau laag is, om te ontgiften. Door Reiki herstelt de energie de balans en het versterkt de de werking van het immuunsysteem.
Reiki stimuleert zo de zelfgenezende vermogens die ieder mens heeft, die door de dagelijkse negativiteit die we over ons heen krijgen kunnen verminderen. De door deze negativiteit opgebouwde blokkades uiten zich in geestelijke en lichamelijke ziekten.
In eerste instantie ervaart men na een Reiki-behandeling een diepe ontspanning, daardoor stelt het lichaam zich het meest open voor genezing.
In ontspanning krijgen geest en lichaam de kans om alle negativiteit los te laten. Reiki zet een helingsproces op gang, in sommige gevallen kan de pijn eerst erger worden waarna het helingsproces op gang kan komen.
Reiki bevordert de natuurlijke zelfgenezing, heft blokkades op.
Reiki kan nooit schaden, omdat het altijd stroomt in de hoeveelheid die de ontvanger nodig heeft.

Bij de behandeling werk ik eerst met klankschalen omdat de trilling en de klanken van de schalen het lichaam al vrij maken om de energie te laten stromen.
De klankschalen zijn gemaakt om evenwicht te creëren, te herstellen en blokkades te breken door zijn bijzondere eigenschappen.

Wilt u hiervoor een afspraak maken: bel 010- 4387651
zie informatie

Zwangerschaps yoga
 
Baby massage
 
Na-zwangerschapsyoga
 
Klank schalen
 
Reiki
 
Foto's

Hathayoga
 
Adem begeleiding
 
Meditatie
 
Klassieke massage
 
Hot Stone massage
 

 


9reiki9.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

u heeft een hoge scherm resolutie KLIK HIER voor een goede beeldverhouding